logo-kader-top
logo-kader-top

Restaurant in Twente gezocht?

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant in Twente om lekker een hapje te eten of gezellig met familie (inclusief kinderen) te vertoeven? Wanneer u wilt dat de kinderen zich prima kunnen redden en binnen uw zicht heerlijk kunnen spelen, terwijl u geniet van een bijzondere koffie met één van onze seizoenslekkernijen? Dan zit u goed bij Hooge Esch Buurse. Ons restaurant & pannenkoekenhuis biedt vele mogelijkheden en een zeer uitgebreid menu waar iedereen lekker van kan smullen.

Een echt familierestaurant

Hooge Esch Buurse is een echt familierestaurant waar u met heel het gezin, maar ook met de hele familie, goed terecht kunt. Er is genoeg aan vertier en activiteiten voor de kinderen en volwassenen kunnen heerlijk op ons terras genieten van de uitgebreide menukaart. Voor de kinderen is er een grote speeltuin aanwezig en we hebben een hele ruime keuze uit kindermenu’s.

Wat de menukaart betreft, is er dan ook voor ieder wat wils. Zo hebben we alleen al een uitgebreide drankenkaart en kunt u kiezen uit diverse voorgerechten zoals soepen en salades, diverse vleesgerechten, zowel zoete als hartige pannenkoeken en veel desserts en kindermenu’s.

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk dan direct onze menukaart online en zie meteen wat voor heerlijks wij u en uw gezelschap te bieden hebben!

Feestje vieren bij ons restaurant in Twente?

Heeft u een feestje te vieren en zoekt u nog een geschikte locatie? Ons restaurant in Twente is uiterst geschikt voor feesten, bruiloften, kinderfeestjes, familie- of buurtbarbecues en meer. U kunt gebruikmaken van onze zalenverhuur en deze geheel naar wens aankleden of gebruikmaken van onze barbecue arrangementen of andere menu’s in het restaurant. Feesten en partijen kunnen ook plaatsvinden in de blokhut voor een zeer gezellige sfeer. Met vrienden lekker eten en genieten van een bierproeverij? Ook dat kan bij Hooge Esch Buurse, het gezelligheidsrestaurant van Twente in Buurse.

Direct reserveren

Heeft u interesse in onze zaalverhuur, bierbrouwerij of ons restaurant met arrangementen? Om welke reden u ook geïnteresseerd bent in ons restaurant in Twente, u bent van harte welkom! Kom gezellig bij ons dineren, lekker genieten van een stuk huisgemaakte appeltaart met koffie of vier met familie en vrienden uw verjaardag in onze barbecue blokhut. Voor meer informatie kunt u onze website bekijken of contact met ons opnemen. Wilt u direct reserveren of voor een groep vooruit reserveren in ons restaurant? Dan kunt u makkelijk en snel online reserveren door ons contactformulier in te vullen of ons op de dag zelf bellen op 053 – 56 96 429. Er is veel mogelijk op onze locatie, dus maak uw wensen gerust aan ons bekend, dan kijken we samen wat wij voor u kunnen betekenen.

Reserveren

Reserveren vanaf 8 personen kunt u hier door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact op met u.

Let op! Groepen onder de 8 personen hoeven niet te reserveren!