logo-kader-top
logo-kader-top

Pannenkoeken eten in een restaurant nabij Haaksbergen?​

Heeft u iets te vieren en wilt u daarom graag uit eten in een gezellig en goed restaurant in omgeving Haaksbergen? Of vindt u het gewoon gezellig om eens buiten de deur te eten? Bij Hooge Esch Buurse heten we u van harte welkom! Wij zijn een pannenkoekenhuis gevestigd in de plaats Buurse, in de regio Twente. Ons restaurant is gevestigd in een unieke en sfeervolle locatie, namelijk in een boerderij. Onze uitgebreide menukaart bestaat voornamelijk uit allerlei soorten heerlijke pannenkoeken. Deze worden ambachtelijk door ons bereid door middel van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Wie liever wat anders dan een pannenkoek eet kan ook kiezen uit andere gerechten, zoals salades, soepen of diverse vleesgerechten. Hopelijk tot binnenkort!

Een tafel reserveren in ons restaurant nabij Haaksbergen? Of heeft u vragen over onze menukaart? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door te bellen! Ons telefoonnummer is 053 – 56 96 429.

Een uitgebreide menukaart

Pannenkoekliefhebbers zijn bij de Hooge Esch Buurse zeker aan het juiste adres. Met de keuze uit meer dan 35 verschillende soorten pannenkoeken, van zoet tot hartig of een kinderpannenkoek, zit er voor iedereen wel wat tussen. Bent u een zoetekauw? Geniet dan van een pannenkoek Liset, die geserveerd wordt met 2 bolletjes walnotenijs en een heerlijke karamelsaus. Of ga voor een fruitige pannenkoek, zoals de pannenkoek Anita met ananas. Wie juist liever voor een hartige pannenkoek gaat heeft de keuze uit pannenkoeken met diverse ingrediënten zoals spek, ui, kaas en/of champignons. Voor de kids serveren we kinderpannenkoeken en kindermenu’s. Naast pannenkoeken kunnen ook enkele salades, vleesgerechten en soepen besteld worden.

Over Hooge Esch Buurse

Hooge Esch Buurse is een echt familie restaurant nabij Haaksbergen. Wij serveren zowel lunch als diner, al komen gasten ook regelmatig langs voor een gezellige borrel. Voor kinderen is er gedurende uw etentje alle ruimte om lekker te spelen. We beschikken namelijk over een mooie ruime speeltuin, alsmede diverse binnenspeeltoestellen. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een feest of partij? Bij Hooge Esch Buurse is het mogelijk om daarvoor een ruimte af te huren.

Ja, ik wil uit eten in ons restaurant nabij Haaksbergen!

Wilt u binnenkort ook genieten van heerlijke pannenkoeken in ons restaurant nabij Haaksbergen? Wij heten u van harte welkom! Voor vragen of het plaatsen van een reservering kunt u contact opnemen door ons te bellen op 053 – 56 96 429. Of vul het online contactformulier op de website in, dan ontvangt u zo spoedig als mogelijk bericht van ons.

Reserveren

Reserveren vanaf 8 personen kunt u hier door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact op met u.

Let op! Groepen onder de 8 personen hoeven niet te reserveren!