logo-kader-top
logo-kader-top

Pannenkoeken restaurant in Twente gezocht?

Wilt u lekker pannenkoeken eten in een pannenkoekenrestaurant in Twente? Hooge Esch Buurse heet u van harte welkom! Als pannenkoekenrestaurant in Twente zijn we gevestigd in Buurse. Voor de lekkerste pannenkoeken in Twente en omgeving moet u beslist bij ons zijn. Zoals u van een pannenkoekenrestaurant in Twente mag verwachten worden al onze pannenkoeken ambachtelijk bereid. We maken enkel gebruik van natuurlijke ingrediënten. Ons beslag bewijst altijd weer dat de keuze voor natuurlijke ingrediënten de beste keuze is. Wij serveren diverse soorten pannenkoeken, van zoete, tot hartige en kinderpannenkoeken. Is er iemand in uw gezelschap die niet zo van pannenkoeken houdt? Dan kan hij of zij gerust een ander soort gerecht bestellen. Als u graag langs wilt komen bij ons pannenkoekenrestaurant in Twente om van een heerlijke pannenkoek genieten, kunt u direct een tafel reserveren via onze website of door te bellen. U kunt ons bereiken via 053 – 56 96 429.

Over onze menukaart

Ons pannenkoekenrestaurant in Twente heeft een uitgebreide menukaart. U heeft de keuze uit meer dan 35 soorten pannenkoeken. Houdt u van zoet? Ga dan voor een zoete pannenkoek, of een pannenkoek met ijs. Ook kunt u kiezen voor een hartige pannenkoek, bijvoorbeeld met spek, kaas of ham. Heeft u specifieke dieetwensen? Dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een vegetarische pannenkoek te bestellen. Indien gewenst kunnen we zelfs een glutenvrije pannenkoek voor u bakken. Mensen die niet van pannenkoeken houden hoeven bij ons pannenkoekenrestaurant in Twente niet te verhongeren. Zo treft u namelijk ook diverse andere soorten gerechten aan op onze kaart, waaronder salades, soepen of vleesgerechten. Bestel bijvoorbeeld heerlijke spareribs, of een tonijnsalade!

Meer dan een pannenkoekenrestaurant in Twente

Hooge Esch Buurse is meer dan een pannenkoekenrestaurant in Twente. Zo kunt u ook bij ons lunchen of borrelen. Ook zijn we een zeer geschikte locatie om een feest of iets dergelijks te organiseren. Zo hebben we naast ons pannenkoekenrestaurant in Twente een ruime speeltuin. Ook binnen beschikken we over enkele speeltoestellen. Zo kunt u een leuk kinderpartijtje organiseren voor uw kind. Verder verhuren we ook zalen, die bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt voor bruiloften of andere feesten. Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie om met een grote groep te eten? Huur dan onze blokhut om van ons barbecue arrangement te genieten. Deze is vanaf 20 personen te huren.

Direct reserveren?

Zou u graag een tafeltje reserveren in ons pannenkoekenrestaurant in Twente? Dan kunt u bellen naar 053 – 56 96 429. Ook kunt u reserveren door het formulier op de website in te vullen.

Reserveren

Reserveren vanaf 8 personen kunt u hier door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact op met u.

Let op! Groepen onder de 8 personen hoeven niet te reserveren!