logo-kader-top
logo-kader-top

Een pannenkoekenhuis met speeltuin in Twente gezocht?

Hooge Esch Buurse is een pannenkoekenhuis met speeltuin in Twente. Wij zijn gevestigd in Buurse en serveren de lekkerste pannenkoeken die u in Nederland zult vinden. Bent u op zoek naar een pannenkoekenhuis met speeltuin in Twente om lekker met uw kinderen uit eten te gaan? Of zoekt u een geschikte locatie voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje voor uw kind? Ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Twente leent zich daar uitstekend voor. Wij kunnen allerlei soorten pannenkoeken bereiden, van een pannenkoek naturel tot een pannenkoek met fruit, ijs of kaas. Bij de ambachtelijke bereiding daarvan gebruiken we alleen natuurlijke producten, iets dat u in de pannenkoek proeft. Zou u graag een tafel in ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Twente reserveren? Dan kunt u bellen naar 053 – 56 96 429 of het formulier op onze website invullen.

Wat kunt u allemaal bij ons eten?

Ondanks dat we als pannenkoekenhuis met speeltuin in Twente voornamelijk pannenkoeken serveren, hebben we toch nog een vrij diverse menukaart. Naast de ruim 35 soorten pannenkoeken die we kunnen bereiden kunt u ook verscheidene salades, soepen en vleesgerechten bestellen. Geniet van malse, huis gemarineerde spareribs, een authentieke boerengroentesoep, of een van onze dagvers gemaakte salades in ons pannenkoekenhuis met speeltuin te Twente. Op het gebied van pannenkoeken heeft u alle keuze die u zich kunt wensen. Wij kunnen allerlei soorten pannenkoeken (zowel zoet, hartig als vegetarisch) bereiden en zelfs rekening houden met bepaalde dieetwensen of allergieën. Zo kunnen we ook een glutenvrije pannenkoek voor u maken. Geeft u dit gerust aan bij het bestellen.

Over ons pannenkoekenhuis met speeltuin te Twente

Hooge Esch Buurse is een pannenkoekenhuis met speeltuin in Twente. Wij zijn zowel een pannenkoekenhuis als een familierestaurant, en bieden ook diverse andere diensten en activiteiten aan. We zijn gevestigd in een boerderij, met een ruime speeltuin waar uw kinderen hun energie kwijtkunnen, alsmede enkele binnenspeeltoestellen. Onze boerderij is ook zeer geschikt om feesten en partijen in te organiseren. U kunt daarvoor ruimtes afhuren en kiezen uit diverse arrangementen. Zoekt u een leuk evenement met een groep van minstens 20 man? Dan kunt u ook gaan voor ons barbecue arrangement, waarbij u een blokhut huurt en van een heerlijke en gezellige bijeenkomst kunt genieten.

Plaats direct uw reservering!

Om een tafel te reserveren kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 053 – 56 96 429. Reserveren kan ook door het formulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen. Heeft u een vraag over ons pannenkoekenhuis met speeltuin in Twente? Neemt u ook dan gerust even contact met ons op.

Reserveren

Reserveren vanaf 8 personen kunt u hier door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact op met u.

Let op! Groepen onder de 8 personen hoeven niet te reserveren!