logo-kader-top
logo-kader-top

Een pannenkoekenhuis in Overijssel gezocht?

Bent u het internet aan het afspeuren naar een pannenkoekenhuis in Overijssel? Maak dan kennis met Hooge Esch Buurse, een restaurant en pannenkoekenhuis te Overijssel. Wij zijn gevestigd in Buurse en serveren de heerlijkste pannenkoeken die u in Nederland kunt vinden! Als u graag pannenkoeken eet bent u bij ons dus aan het juiste adres. Op onze menukaart treft u een breed aanbod aan diverse pannenkoeken aan. Wij bereiden deze allemaal volledig zelf, met de beste natuurlijke ingrediënten. Echter serveert ons pannenkoekenhuis in Overijssel ook diverse andere gerechten, voor degene die geen zin heeft in een pannenkoek. Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje en daarom graag reserveren bij ons pannenkoekenhuis in Overijssel? Doe dit dan door het formulier op de website in te vullen, of bel even naar 053 – 56 96 429.

Wat staat er op onze menukaart?

Als pannenkoekenhuis in Overijssel zal het u niet verrassen dat we voornamelijk pannenkoeken op onze menukaart hebben staan. Wij serveren meer dan 35 verschillende soorten pannenkoeken. De zoetekauw heeft bij ons de keuze uit diverse zoete pannenkoeken, of pannenkoeken met ijs. Liever een hartige of vegetarische pannenkoek? Ook dat is geen probleem. Bij ons pannenkoekenhuis in Overijssel is er voor iedereen wat wils. Het is voor ons ook geen probleem als we rekening moeten houden met bepaalde dieetwensen. Graag bereiden we bijvoorbeeld een glutenvrije pannenkoek voor u. Voor degene die geen pannenkoek wilt eten serveren we in ons pannenkoekenhuis te Overijssel ook andere soorten gerechten, zoals salades, vleesgerechten en soepen. Probeert u onze tomaten-crèmesoep of boerengroentesoep eens.

Over ons pannenkoekenhuis te Overijssel

Ons pannenkoekenhuis in Overijssel is een heus familierestaurant. Bij Hooge Esch Buurse kunt u echter voor meer terecht dan enkel het eten van een pannenkoek. Wij serveren namelijk ook lunch en zijn tevens een gezellige locatie voor een borrel. Ook bieden we diverse andere diensten en activiteiten aan. Voor de kinderen is er een grote buitenspeeltuin aanwezig, alsmede verschillende binnenspeeltoestellen. Dat maakt ons pannenkoekenhuis in Overijssel ook een zeer geschikte locatie voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Echter kunt u ook voor andere soorten feesten bij ons terecht. Wij verhuren zalen voor bijvoorbeeld bruiloften en andere partijen. Verder organiseren we bierproeverijen en kunt u voor een barbecue arrangement kiezen.

Meteen een tafel reserveren?

Wilt u een tafel reserveren in ons pannenkoekenhuis in Overijssel? Belt u dan naar 053 – 56 96 429 of reserveer een plaatje door het formulier op onze website in te vullen. Wilt u meer weten over ons pannenkoekenhuis in Overijssel? Neem ook dan gewoon even contact op. Dit kunt u ook doen door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Reserveren

Reserveren vanaf 8 personen kunt u hier door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact op met u.

Let op! Groepen onder de 8 personen hoeven niet te reserveren!