logo-kader-top
logo-kader-top

Ambachtelijke pannenkoeken eten in Haaksbergen

Bij Pannenkoekenhuis de Hooge Esch in Buurse kun je terecht voor heerlijke pannenkoeken. Dus, als je op zoek bent naar een leuk pannenkoekenhuis in de buurt van Haaksbergen, breng dan zeker een bezoekje aan Hooge Esch! Dit pannenkoekenhuis is gevestigd in een sfeervol pand met daarnaast een mooie speeltuin voor de kinderen.

De lekkerste pannenkoeken van Nederland

Pannenkoekenhuis Hooge Esch is een familierestaurant waar je de lekkerste pannenkoeken van heel Nederland geserveerd krijgt. De pannenkoeken worden ambachtelijk gebakken. Voor het beslag maken wij gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten die er te krijgen zijn. Je kunt bij ons kiezen voor 35 verschillende soorten pannenkoeken. Zo kun je kiezen uit hartig, zoet of vegetarisch. Op verzoek bakken wij de pannenkoeken glutenvrij. Voor de kinderen hebben wij diverse kinderpannenkoeken of speciale kindermenu’s. Wilt u toch liever iets anders dan pannenkoeken? Ook dat is mogelijk! Wij serveren ook enkele heerlijke vleesgerechten, soepen en salades. Verder ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de lunch en koffie. Lunch wordt geserveerd tot 16:00 uur. Voordat je je bezoek aan Hooge Esch reserveert kun je onze menukaart online alvast bekijken!

Naast de ruime keuze van de vaste menukaart, hebben wij elke maand ook de maandspecial. Onze kok bedenkt hiervoor elke maand een nieuwe special die niet alleen heerlijk is maar ook nog eens voordelig! Voor meer informatie over onze maandspecial kijk je hier.

Hooge Esch Catering

Naast het pannenkoekenrestaurant verzorgt Hooge Esch ook complete caterings voor evenementen en partijen! Wij leveren geheel verzorgd op locatie verschillende soorten buffetten. Je kunt hierbij kiezen uit bijvoorbeeld een seizoensgebonden buffet, een koud/warm buffet, een barbecue buffet of pastamaaltijden. De prijzen van de buffetten verschillen per buffet en per aantal personen. Bij elk buffet leveren wij borden, bestek, servetten en andere benodigdheden zoals gas. De vuile vaat nemen wij weer mee naar huis! Elk buffet is daarnaast ook aan te passen op eventuele extra wensen, zoals gebakken aardappels, een dessert buffet of een tap aangesloten met Veltins pils en glazen. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je op onze speciale pagina van Hooge Esch catering kijken!

Meer informatie of reserveren?

Wil je meer informatie over eten bij de Hooge Esch? Dan kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alle vragen te beantwoorden. Gelijk reserveren dat kan ook! Online reserveren.

Reserveren

Reserveren vanaf 8 personen kunt u hier door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact op met u.

Let op! Groepen onder de 8 personen hoeven niet te reserveren!