logo-kader-top

Sfeervol eten bij pannenkoekenhuis Hooge Esch​

Ben je op zoek naar een pannenkoekenhuis in de buurt van Enschede? In Buurse bevindt zich pannenkoekenhuis Hooge Esch Buurse. Hier kun je terecht voor heerlijke pannenkoeken in een sfeervol pannenkoekenhuis met daarnaast een mooie speeltuin.

Pannenkoekenhuis Hooge Esch Buurse staat voor de volgende punten:

  • Uitstekende catering;
  • Brede keuze en uitgebreide menukaart;
  • Huiselijke sfeer;
  • Gastvrije bediening.

Menukaart

De menukaart van pannenkoekenhuis Hooge Esch Buurse is zeer uitgebreid. Je kunt bij dit pannenkoekenhuis terecht voor koffie, lunch of diner. De lunch wordt geserveerd van 11:00 tot 16:00. Daarna kun je alleen nog terecht voor het diner. Ook voor andere gerechten dan pannenkoeken ben je hier aan het juiste adres! Je kunt voorafgaand aan het bezoek de menukaart alvast bekijken. Naast de vaste menukaart hebben wij ook altijd een de ‘specialiteiten van de maand’. Dit zijn gerechten die elke maand wisselen. Voor meer informatie over de specialiteit van deze maand kijk je hier.

Catering

Wij verzorgen ook catering op locatie. Zo hebben wij een seizoensgebonden buffet, een koud/warm buffet, barbecues met zes soorten vlees en verschillende salades en pastamaaltijden. De prijzen van deze buffetten verschillen per buffet en aantal personen. Voor het koud/warme buffet en de barbecue moet de groep uit minstens 20 personen bestaan. Alle buffetten zijn altijd inclusief borden, bestek, servetten en alles wat er verder bij komt kijken. De vuile vaat nemen wij uiteraard weer mee terug. Elk buffet is aan te passen naar wens. Kijk voor meer informatie bij Hooge Esch catering.

Reserveren of meer informative?

Wil je reserveren bij ons sfeervolle pannenkoekenhuis in Twente? Dat is mogelijk via deze link. Als je een vraag hebt over onze arrangementen of andere zaken kun je contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alle vragen te beantwoorden. Wij hopen je binnenkort bij ons pannenkoekenhuis te zien!

Reserveren

Reserveren vanaf 8 personen kunt u hier door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact op met u.

Let op! Groepen onder de 8 personen hoeven niet te reserveren!