logo-kader-top
logo-kader-top

Gezellig restaurant in Twente gezocht

Op zoek naar een gezellig restaurant in Twente? Dan bent u bij Hooge Esch Buurse aan het goede adres! Hooge Esch Buurse is een in Buurse gevestigd pannenkoekenhuis en restaurant. Ons gezellige restaurant in Twente is gevestigd in een boerderij, wat het een unieke en sfeervolle locatie maakt. Omdat we op de eerste plaats een pannenkoekenhuis zijn treft u op onze menukaart voornamelijk pannenkoeken aan. Wij kunnen allerlei soorten pannenkoeken voor u bereiden, welke we natuurlijk altijd ambachtelijk bereiden. Echter serveren we ook andere soorten gerechten. In ons gezellige restaurant in Twente kunt u ook kiezen voor een soep, salade of een vleesgerecht zoals spareribs. Ook van een heerlijke pannenkoek of een van onze andere gerechten genieten? Reserveer dan direct een tafel in ons gezellige restaurant in Twente door te bellen naar 053 – 56 96 429 of het formulier op de website in te vullen!

Onze menukaart

Lekker eten in een gezellig restaurant in Twente, wat wilt u nog meer? Liefhebbers van pannenkoeken hebben de keuze uit meer dan 35 pannenkoeken. Vindt u zoete pannenkoeken lekker? Kies dan bijvoorbeeld voor een pannenkoek Anita, met ananas. Ook serveren we pannenkoeken met ijs, zoals de pannenkoek Liset, met 2 bollen walnotenijs en karamelsaus. Toch liever een hartige pannenkoek? Dan heeft u de keuze uit pannenkoeken met ingrediënten als kaas, spek, ui en champignons. Naast pannenkoeken kunt u ook in ons gezellige restaurant in Twente terecht voor salades, vleesgerechten en soepen. Voor kleine kinderen hebben we kinderpannenkoeken en kindermenu’s. Heeft u een dieetwens waar onze koks rekening mee dienen te houden? Geeft u deze gerust door. Een glutenvrije pannenkoek bereiden is bijvoorbeeld geen probleem.

Over Hooge Esch Buurse

Hooge Esch Buurse is een gezellig restaurant in Twente en een echt familierestaurant. Wij bieden zowel lunch als diner aan, en heten u ook van harte welkom om een borrel te komen drinken. Echter gaan onze diensten en activiteiten ook verder dan dat. Zo is er een ruime speeltuin naast ons gezellige restaurant in Twente gelegen, waar uw kinderen zich lekker kunnen uitsloven. Ook is onze boerderij zeer geschikt om feesten en partijen te geven. U kunt daarvoor een ruimte bij ons afhuren. Verder organiseren we bierproeverijen en bieden we een barbecue arrangement aan. Indien u met een groep van minstens 20 personen bent kunt u dan onze blokhut huren en genieten van een fantastische barbecue bij ons gezellige restaurant in Twente.

Ja, ik wil eten in een gezellig restaurant in Twente!

Wilt u een tafel reserveren in een gezellig restaurant in Twente? Bel dan naar 053 – 56 96 429 of vul het formulier op onze website in. Meer weten? Neem dan gerust eens contact op, wij staan u graag te woord.

Reserveren

Reserveren vanaf 8 personen kunt u hier door onderstaand formulier in te vullen en we nemen z.s.m. contact op met u.

Let op! Groepen onder de 8 personen hoeven niet te reserveren!