Met speciale jachtgeweren schieten steeds 5 deelnemers tegelijk met infrarood licht op een reflecterende kleiduif die over een afstand van ± 40 meter middels een werpmachine wordt weggeschoten. Elk geweer zendt de behaalde score naar het elektronische scorebord waar de schutters direct de behaalde scores kunnen zien. Er is voor deze buitenset bij voorkeur een grasveld van minimaal 15 x 50 meter nodig, vrij van obstakels e.d. die goed toegankelijk is voor een transportbus.

 

Het laser kleiduifschieten wordt verzorgd door één instructeur (m/v) en beschikt over een geluidsset, waardoor de schoten en treffers te horen zijn. In tegenstelling tot het echte kleiduivenschieten wordt er niet met hagel (lood) geschoten, maar met laser en gaan de kunststof duiven niet stuk. Kortom een uitdagende activiteit voor zowel deelnemers als toeschouwers die geheel milieuvriendelijk en op iedere (geschikte) locatie te verzorgen is.

Bamboestieken is fantastische, creatieve en vooral verslavende activiteit! Met bamboestokken en elastiek is het tijd voor knutselen op een hoger niveau. Kunstwerken worden op basis van een eventueel aangewezen thema in teamverband vervaardigd. De gemaakte constructie kan aan het einde eventueel gepresenteerd worden aan andere teams. Je begint met het maken van een plan en vervolgens aan de slag met het construeren van driehoeken, vierkanten of sterren. Aansluitend ga je alles aan elkaar ‘stieken’. Eén elastiek kan voldoende zijn maar naarmate de constructie groeit zij er des te meer elastieken nodig.

In alle bedenkbare vormen is deze activiteit uit te voeren en biedt gegarandeerd plezier! Wanneer u daarnaast op zoek bent naar een activiteit met als doel het samenwerken en de communicatie binnen een groep te bevorderen, is het bamboestieken bij uitstek een goede keuze. Per slot van rekening kan een ieder zijn of haar ‘steentje’ bijdragen.

Nieuw is het spannende spel handboogTag waarbij de hartslag sneller zal gaan slaan…….. HandboogTag is een variant van het spel Paintball en het aloude trefbal, maar zonder de pijnlijke treffers en blauwe plekken. HandboogTag wordt gespeeld met echte handbogen en speciaal ontwikkelde pijlen met een zachte voorzijde, zogenaamde ‘safe arrows’.

Bij dit spel, dat door twee teams gespeeld wordt, is het de bedoeling 5 schijven zo snel mogelijk uit de target van de tegenpartij te schieten. Een leuke bijkomstigheid is dat je hierbij de tegenstanders uit het spel kunt schieten. HandboogTag is geschikt vanaf ± 12 jaar en ouder.

 Afhankelijk van het aantal deelnemers die u tegelijkertijd wil laten spelen creëren wij een speelveld van ± 18 meter breed en ± 30 meter lang. Het speelveld dient vrij te zijn obstakels en hindernissen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Door ons wordt het speelveld in 2 delen opgedeeld en hierin plaatsen wij bunkers waarachter deelnemers zich verbergen.

Wanneer u op zoek bent naar een mooie kickbike(step)tocht, dan hebben wij prachtige routes door bosrijke gebieden en langs kronkelige beken middels GPS-tracks uitgezet. Per vijf á zes deelnemers wordt één kickbike uitgerust met een GPS-navigatiesysteem die voor u de route wijst.

Onze off-road kickbikes zijn lichtgewicht aluminium steps met een groot voorwiel en een klein achterwiel. Deze kickbikes beschikken over een geveerde voorvork en de speciale banden geschikt voor zowel verharde als onverharde wegen. Dit maakt ze ideaal voor een avontuurlijke steptocht.

bedrijfsuitjes

In samenwerking met het gerenommeerde bedrijf Sportwijzer kunnen wij samen met u een onvergetelijke dag organiseren voor uw team.

Activiteiten gecombineerd met uitdaging en lekker eten en drinken, dit alles in het mooie landschap van Buurse.

Op deze pagina is slechts een deel van de mogelijkheden te vinden, wilt u meer informatie neem dan contact op met ons dan kunnen wij uw specifieke wensen bespreken.